Välj en sida

Hemstäd & företagsstäd kring Karlstad, Kil & Skoghall

Välkommen till oss på Fastighets Städ i Värmland! Hos oss kan du få hjälp med all form av städning så som hemstäd, storstäd, flyttstäd, visningsstäd, företagsstäd och byggstäd. Vi vänder oss till både privatkunder och företag och erbjuder våra tjänster i kring Karlstad, Kil och Skoghall med omnejd.
Storstädning kanske kan passa inför kalas, bröllop eller andra tillställningar där inte vanlig vardagsstädning riktigt räcker. Detta kan du med varm hand överlåta till oss så att du kan få mer tid till de andra förberedelserna.
När det handlar om flyttstädning följer vi mäklarsamfundets riktlinjer angående vad som ingår. Skulle du också behöva hjälp med att städa ur någon biyta så som källare, vind, förråd, balkong eller altan så löser vi det. Kom ihåg att lämna oss eventuella nycklar som behövs.
Om en bostad ska säljas så är visningsstäd lika viktigt och värdefullt som själva visningen. En städad, ombonad och fräsch bostad ger ett mer välkomnande och säljvänligt intryck för era spekulanter.
Företagskunder kan anlita oss för både engångsuppdrag och löpande städning för företagsstäd och underhåll av lokaler. Vad ni vill ska ingå så som fönsterputs, golvvård och blomskötsel är något vi kommer överens om så att det passar era önskemål. Vi kan även bistå med att se till att det alltid finns förbrukningsartiklar så som tvål, toalettpapper och handtorkspapper med mera.
Är ni i behov av byggstäd efter en renovering eller nybyggnation så innefattar det två delar, grovstäd och finstäd så att det tillslut blir ett skinande resultat.
Vid hemstäd så kan du boka ett första kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom vad just du behöver hjälp med och hur ofta. Vanligt är att man beställer veckostädning men vi är flexibla och måna om att hitta den bästa lösningen för just dig.
Oavsett om du är privatperson eller företag och vill ha städhjälp vid ett enstaka särskilt tillfälle eller återkommande städtjänster i närheten av Skoghall, Karlstad eller Kil med omnejd så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hälsar dig varmt välkommen till Fastighets Städ i Värmland!

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA